{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Trakaste zavese

Trakaste zavese su još jedan tip zavesa koje se sastoje od vertikalnih traka različitih širina i boja. Ove zavese su popularne zbog svog modernog izgleda i sposobnosti prilagođavanja nivoa svetlosti i privatnosti u prostoriji. Dostupne su u različitim bojama i dezenima, tako da možete izabrati onaj koji najbolje odgovara vašem enterijeru. Takođe su dostupne u različitim dimenzijama, pa se mogu koristiti za prozore različitih veličina.

Ove zavese su obično lako održavaju. Možete ih čistiti usisivačem ili blagim čišćenjem tkanine, u skladu sa uputstvima proizvođača.

Trakaste zavese su popularne u modernom dizajnu enterijera zbog svoje jednostavnosti i funkcionalnosti. Praktične su za upotrebu u domovima, kancelarijama i drugim prostorijama gde se traži kontrola svetlosti i privatnosti.

Language »