{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Stakleni krov

Stakleni krov namenjen je mogućnosti panoramskom pogledu ka nebu i okolini, u prostoru zaštićenom od kiše, vetra i snega. U našoj ponudi možete pronaći pokretne i fiksne konstrukcije staklenog krova kvalitetne izrade i visoke funkcionalnosti. Stakleni krov pogodan je za natkrivanje raznih površina, poput terasa, bašti ili bazena.

Pogledajte našu ponudu različitih sistema staklenih krovova i obezbedite željenom prostoru odgovarajuću zaštitu od sunca, vetra i kiše tokom cele godine.

Kontaktirajte nas

Motorizovani pokretni stakleni krov - Kastel

Motorizovani pokretni stakleni krov namenjen je za zaštitu zimske terase. Zimska terasa je konstrukcija sa staklenim krovom ili drugim staklenim sistemom, namenjena mogućnosti panoramskom pogledu ka nebu i okolini, u prostoru zaštićenom od kiše, vetra i snega.

Poseduje pokretne staklene panele i pruža mogućnost panoramskom pogledu na nebo. Izrađen je od termoizolacionog (termopan) stakla dimenzija 8 mm x 12 mm x 5mm. Stakleni krov funkcioniše po principu automatskog pokreta sa motorom.

Sistem je bez osvetljenja, ali je moguće po želji ugraditi led svetla, boja aluminijuma se bira opciono iz RAL kataloga. Ceo sistem se pokreće uz pomoć klika na daljinskom upravljaču.

Zbog čega je stakleni krov dobro rešenje?

Stakleni krovovi su moderno rešenje za natkrivanje raznih vrsta površina, a pored praktičnog rešenja zaštite od sunca, vetra i kiše, doprinose i estetici prostora. Stakleni krovovi su minimalističke konstrukcije i dizajna, a u kombinaciji sa LED sijalicima pružaju efekat luksuznog uređenja i eksterijera.

Iz tog razloga stakleni krov je vrlo popularna opcija za komercijalne objekte poput bašti lokala i bazene. Sistem inicijalno ne podrazumeva osvetljenje, ali je moguće po želji ugraditi LED svetla. Boja aluminijuma je opciona, a moguće je tražiti izradu kompletnog rešenja po meri ili promene detalja.

Stakleni krov poseduje pokretne staklene panele i pruža mogućnost panoramskom pogledu na nebo. Izrađen je od termoizolacionog (termopan) i pampleks stakla dimenzija 8 mm x 12 mm x 5mm. Stakleni krov praktičan je za zastakljivanje sa staklenim sistemima.

Poručite stakleni krov vrhunskog kvaliteta

Stakleni krovovi predstavljaju spoj visokofunkcionalnog sistema, kvalitetnih materijala sa istančanim osećajem za estetiku koji pružaju garantovanu zaštitu od sunca, vetra i kiše tokom cele godine. Kupovinom staklenog krova obezbedićete sebi moderno i atraktivno rešenje prostora, koji će odavati utisak luksuza.

Opredelite se za pokretni stakleni krov iz našeg asortimana ili nas kontaktirajte kako bismo pronašli optimalno rešenje za vaš individualni projekat. Oktavus tim duboko ceni kreativnost i inovacije, zbog čega nudimo mogućnost izrade svih naših proizvoda po meri i u skladu sa vašim zahtevima.

Za sve potrebne informacije nemojte se ustručavati da nam pošaljete upit.

Galerija proizvoda

Kontaktirajte nas
Language »