{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Klizno pokretna stakla

Klizno pokretna stakla namenjena su za zastakljivanje terase ili bašte sa staklenim panelima kliznim sistemom. Maksimalna širina sistema iznosi 10 mt, a maksimalna visina do 2800 mm. Izrađen je od 8 mm kaljenog stakla bez okvira, i vrlo je jednostavan i praktičan sistem za korišćenje.

Pogledajte naš asortiman klizno pokretnih stakala i odaberite elegantno i praktično rešenje za zaštitu vašeg željenog prostora.

Kontaktirajte nas

Odaberite klizno pokretna stakla za svoju terasu ili baštu

Klizno pokretna stakla odaberite prema dimenzijama i parametrima koji odgovaraju potrebama vašeg prostora i obezbedite sebi praktično i elegantno rešenje zaštite od kiše, vetra, sunca u bilo koje doba godine. AluVesić tim nudi i usluge osmišljavanja dizajna i rešenja prema individualnim potrebama projekata.

Ukoliko želite da investirate u kvalitetan i pouzdan preklopni stakleni sistem, onda je naš tim vaš siguran izbor. Za svako dodatno pitanje ne oklevajte da nam pošaljete upit, kako bismo vam dali željene informacije.

Galerija proizvoda

Kontaktirajte nas
Language »