{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Klizno preklopni sistemi "Domino"

Klizno-preklopni stakleni sistemi namenjeni su za zastakljivanje terase staklenim panelima klizno-preklopnim sistemom. Idealan je sistem za montažu na svim tipovima balkona – pravougaonim ili ugaonim i jako je praktičan i jednostavan za korišćenje. Izrađuje se od kaljenog stakla bez okvira od 8 mm. Maksimalna širina sistema iznosi 10 mt, a maksimalna visina do 2800 mm.

Kontaktirajte nas

Zbog čega su klizno-preklopni stakleni sistemi dobro rešenje za vaš prostor?

Klizno-preklopni stakleni sistemi uglavnom se koriste za zastakljivanje balkona, lođa, terasa ili bašti lokala, i jednostavno su i elegantno rešenje za zaštitu od vetra, lišća i kiše. Klizno-preklopni stakleni sistem je vrlo praktičan, budući da dozvoljava opciju otvaranja sa svih strana, što daje mogućnost izloženosti otvorenom prostoru po želji.

Iako je njihova upotreba najzastupljenija na otvorenom, klizno-preklopni stakleni sistemi, budući da su minimalističkog i nenametljivog dizajna, vrlo često se koriste kod pregrađivanja prostora, naročito u poslovnim i ugostiteljskim objektima.

Odaberite preklopni stakleni sistem za svoj prostor

Klizno-preklopni stakleni sistem odaberite prema dimenzijama i parametrima koji odgovaraju potrebama vašeg prostora i obezbedite sebi praktično i elegantno rešenje zaštite od kiše, vetra, sunca u bilo koje doba godine.

Ukoliko želite da investirate u kvalitetan i pouzdan preklopni stakleni sistem, onda je naš tim vaš siguran izbor. Za svako dodatno pitanje možete da nam pošaljete upit, a mi ćemo se potruditi da vam damo informacije u najkraćem mogućem roku.

Galerija proizvoda

Kontaktirajte nas
Language »