{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Staklena senzorska vrata "DON"

Senzorska staklena vrata su zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti idealno rešenje za ugostiteljske i poslovne prostore kao što su hoteli, prodavnice i drugi objekti sa većim dnevnim prometom. Mogu biti jednokrilna ili dvokrilna, a funkcionišu po principu senzora koji reaguje na pokret.

Aluminijumska staklena vrata su vrata sa aluminijumskim okvirom, i estetski su jako uklopivo i prijemčivo rešenje, zbog svog minimalističkog dizajna.

Kontaktirajte nas

Senzorska staklena vrata "DON" - idealno rešenje za poslovni prostor i objekte

Senzorska staklena vrata prvenstveno su namenjena poslovnim prostorima i ugostiteljskim objektima sa većim prometom ljudi koji svakodnevno ulaze i izlaze i do više puta dnevno. Kao što i samo ime insinuira, senzorska staklena vrata funkcionišu po principu senzora koji registruje pokrete posetilaca.

Upravo zbog toga predstavlja jedno od najpopularnijih i funkcionalnijih rešenja za poslovne objekte. Stakla po želji mogu biti fabrički zatamnjena, što doprinosi privatnosti i naročito je pogodno za pregrađivanje kancelarija i sala za sastanke.

Zatamnjena stakla, takođe, pružaju i zaštitu od direktnih sunčevih zraka, u slučaju da se montiraju na balkonu ili terasi. Mogu biti jednokrilna i dvokrilna, i napravljena od kaljenog ili laminiranog stakla debljine od 8 mm, maksimalne visine od 230 cm.

U skladu sa vašim potrebama, senzorska staklena vrata mogu biti u bilo kojoj boji iz RAL kataloga. Senzorska staklena vrata vrlo su prilagodljivog i modernog dizajna i lako će se uklopiti u bilo koj stil uređenja, kao i eksterijera. Uz mogućnost odabira boje, uklopivost je zagarantovana, dok će prostor dobiti luksuzniji i prefinjeniji izgled.

Galerija proizvoda

Kontaktirajte nas
Language »