{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Motorizovana kasetna tenda Rio - estetsko rešenje za vaš eksterijer

Motorizovane kasetne tende imaju aluminijumsku konstrukciju koju odlikuje stabilnost i izdržljivost. Kasetne tende imaju tu prednost što se čitavo akrilno platno za tendu može skupiti u kutiju (kasetu), tako da se uopšte ne vidi, zbog čega je izuzetno prijemčiva estetski. 

Reč je o motorizovanoj tendi, u koju je ugrađen MOSEL motor, koji omogućava jednostavno pomeranje tende putem daljinskog upravljača. Na ovaj način možete prilagoditi motorizovanu kasetnu tendu vremenskim uslovima.

Aluminijumska konstrukcija tende dolazi u različitim bojama iz RAL kataloga. Kada je reč o dimenzijama tende, maksimalna širina je 6.5 metara, dok je 3.5 metara maksimalna projekcija. Platno za tende izrađeno je od kvalitetnog i prilagodljivog materijala – akrilne tkanine, mešavine tkanine i poliestera.

Tende za baštu, dvorište i terasu - efikasna postavka za željeni prostor

Nudimo vam mogućnost postavke tende za baštu dvorište ili terasu. Vaše je da nas kontaktirate i kažete za koji prostor vam je tenda potrebna, a mi ćemo vam ponuditi najbolje rešenje za željeni prostor. Tende su vrlo praktično rešenje za dvorište ili baštu jer kreiraju prostor za odmor i uživanje na otvorenom, bez ometanja spoljašnjih faktora kao što su sunce i toplota, padavine, i vetar. Takođe tende za baštu mogu biti odlično rešenje za ugostiteljski objekat, jer će omogućiti vašim gostima da neometano uživaju u boravku na otvorenom, ispod kvalitetne tende, efektnog izgleda.

Tende cena - faktori koji utiču na postavku tendi

Kada su tema tende cena zavisi od različitih faktora. Pre svega, važne su njene dimenzije, tip tende, kao i kompleksnost same postavke i želje koje klijent može imati.Ono što je važno reći kada se razmatra cena tende, jeste da kvalitet treba staviti na prvo mesto. Naime, investiranje u dugotrajnu i kvalitetnu tendu koja će maksimalno služiti svojoj svrsi, jeste pametno ulaganje novca.

Tende prodaja - oslonite se na naš iskusni tim

Ukoliko želite da pronađete tendu za svoje dvorište, baštu ili terasu koja će vam omogućiti trenutke za odmor i relaksaciju u hladovini, na pravom ste mestu. U našoj ponudi možete pronaći visokokvalitetne tende koje će ispuniti sve vaše kriterijume za uživanje. Za sve potrebne informacije nemojte se ustručavati da nam pošaljete upit, a kolege iz našeg tima će Vam dati sve željene informacije.

Language »