{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Tende za dvorište i baštu

Tende za dvorište i baštu koje su deo AluVesić ponude su pouzdana zaštita od sunca i vetra. Pružaju mogućnost neometanog uživanja u svom dvorištu. Tende za dvorište se mogu postaviti na spoljašnji zid kuće, i estetski prilagoditi vašim potrebama, kako bi se uklopile u eksterijer dvorišta. 

Kontaktirajte nas

Tende za dvorište različitih dimenzija i oblika

Pronalazak adekvatne tende za dvorište zavisi od velikog broja faktora, od kojih su presudni – dimenzije, oblik tende, dizajn i kvalitet. Kada je reč o kvalitetu, važno je da platno tende bude izrađeno od izdržljivih materijala, na koje ne utiču vremenske nepogode poput kiše, i jakih udara vetra. Naša ponuda obuhvata kvalitetne tende savremenog dizajna i različitih dimenzija, koji se prilagođavaju većim i manjim dvorištima. Veličina tende se može prilagoditi površini koju želite da pokrijete, i tako kreirate kutak za odmor i uživanje. Tende za baštu se mogu prilagoditi i svojim obilkom. Tako postoje polukružne, kupolaste, ali i ravne tende, koje će osim svoje osnovne funkcije pružiti i sjajan estetski doživljaj u vašem dvorištu i bašti.

Za baštu lokala

Tende za baštu kafića i restorana osim vrhunskog kvaliteta i otpornosti na različite vremenske uslove treba da plene i svojim dizajnom, koji će se uklopiti u eksterijer bašte lokala i samim tim dati otmen vizuelni efekat. Funkcionalnost tende se ogleda i u njenoj mobilnosti, te su tako tende za baštu koje mogu da se pomeraju i podešavaju u odnosu na položaj sunca, primera radi, odlična investicija. 

Ukoliko želite da pronađete tendu za svoje dvorište koja će vam omogućiti trenutke za odmor i relaksaciju u hladovini, na pravom ste mestu. Kada su u pitanju tende za dvorište cene koje plaćate je investicija u prostor za užitak, te su kvalitet i vizuelni doživljaj tende glavni faktori pri izboru.U našoj ponudi možete pronaći visokokvalitetne tende za dvorište koje će ispunite sve vaše kriterijume za uživanje. Za sve potrebne informacije molimo da nam pošaljete upit. 

Naše tende za dvorište - vaš siguran izbor

Language »