{"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-10 u-nav-2","sub_submenu_class":"u-h-spacing-2 u-nav u-unstyled u-v-spacing-10","sub_submenu_link_class":"u-button-style u-nav-link u-white","sub_submenu_link_style":""}}
AluVesić stolarija ZAPOSLENJE

Industrijska rolo vrata su vrsta vrata koja se koriste u industrijskim objektima, skladištima, garažama i drugim komercijalnim prostorima. Ova vrsta vrata se obično sastoji od horizontalnih panela koji se međusobno preklapaju prilikom podizanja ili spuštanja.

Industrijska rolo vrata su obično prilagodljiva i mogu se napraviti prema specifičnim dimenzijama otvora. Takođe, moguće je odabrati različite boje, završne obrade i dodatke poput prozora radi estetskog izgleda i prilagođavanja okruženju.
Industrijska rolo vrata su praktična opcija za industrijske objekte jer pružaju lako otvaranje i zatvaranje, štede prostor, pružaju sigurnost i zaštitu. Mogu se prilagoditi različitim zahtevima i često se koriste kao pouzdano rešenje za pristup i zaštitu u industrijskim okruženjima.

Language »